×
Home Nieuws Livescore

Turkse media kritisch op Ziyech na matig optreden

Turkse media kritisch op Ziyech na matig optreden
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 13:32 uur

De Turkse pers heeft kritiek geuit op de prestaties van Hakim Ziyech tijdens de recente wedstrijd tussen Galatasaray en Young Boys (0-1). De Nederlandse linkspoot kreeg de kans om in de basis te starten, maar kon niet overtuigen en moest na een teleurstellende eerste helft voortijdig het veld verlaten. Ziyech, die in de zomer de overstap maakte naar Galatasaray, kon zijn stempel niet drukken en werd door de media bekritiseerd voor zijn zwakke optreden.

De supporters van Galatasaray keken reikhalzend uit naar de bijdrage van Ziyech, maar werden uiteindelijk teleurgesteld door zijn prestaties op het veld. De linkspoot slaagde er niet in om zijn stempel te drukken op de wedstrijd en leek moeite te hebben om zijn vorm te vinden. Na een matige vertoning in de eerste helft besloot de coach van Galatasaray om Ziyech te wisselen, wat leidde tot gemengde reacties van het publiek.

De druk op Hakim Ziyech neemt toe na zijn zwakke optreden tegen Young Boys, en de Nederlandse spelmaker zal nu alles op alles moeten zetten om zijn vorm terug te vinden en zijn critici de mond te snoeren. Met de verwachtingen hooggespannen zal Ziyech moeten laten zien dat hij zijn kwaliteiten kan waarmaken in het shirt van Galatasaray en zijn waarde voor het team kan bewijzen.