×
Home Nieuws Livescore

RB Leipzig wil Xavi Simons langer aan zich binden

RB Leipzig wil Xavi Simons langer aan zich binden
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 13:00 uur

RB Leipzig heeft hoge verwachtingen van Xavi Simons en hoopt hem ook na dit seizoen aan de club te kunnen binden. De Duitse club is zeer tevreden over de prestaties van de jonge Oranje-international, die momenteel voor het tweede opeenvolgende seizoen wordt gehuurd van Paris Saint-Germain.

Simons heeft indruk gemaakt met zijn talent en inzet op het veld, waardoor hij een belangrijke speler is geworden voor RB Leipzig. De club ziet in hem een waardevolle aanwinst voor de toekomst en wil graag de samenwerking met hem voortzetten.

Hoewel er nog geen concrete plannen zijn gemaakt voor een permanente transfer, groeit het vertrouwen bij RB Leipzig dat Simons ook na dit seizoen in hun kleuren zal blijven spelen. De clubleiding is in gesprek met de speler en zijn management om de mogelijkheden te verkennen en te kijken naar een eventuele langdurige samenwerking.

Xavi Simons zelf is ook enthousiast over zijn tijd bij RB Leipzig en sluit een langer verblijf niet uit. De jonge middenvelder voelt zich thuis bij de club en geniet van het vertrouwen dat hij krijgt. De komende maanden zullen cruciaal zijn in de beslissing over zijn toekomst, maar voor nu blijft RB Leipzig hoopvol gestemd over het behouden van deze veelbelovende speler.