×
Home Nieuws Livescore

Nottingham Forest stuurt delegatie naar Feyenoord voor Giménez

Nottingham Forest stuurt delegatie naar Feyenoord voor Giménez
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 12:56 uur

Nottingham Forest zet alles op alles om Feyenoord-spits Santiago Giménez te verleiden tot een overstap naar de Premier League. Volgens bronnen van 1908 is de Engelse club vastberaden om de Mexicaanse aanvaller te overtuigen om de stap naar Engeland te zetten. Een delegatie van Nottingham Forest is zelfs onderweg naar Rotterdam om persoonlijk met Giménez te spreken en hem het laatste duwtje in de rug te geven.

De interesse van Nottingham Forest in de talentvolle spits is geen geheim, en de club lijkt vastbesloten om hem binnen te halen. Giménez, die momenteel onder contract staat bij Feyenoord, wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor de Engelse club. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou hij een belangrijke rol kunnen spelen in het team van Nottingham Forest.

De komst van de delegatie van Nottingham Forest naar Rotterdam onderstreept de serieuze intenties van de Engelse club. Het belooft een cruciaal moment te worden in de onderhandelingen tussen de clubs en de speler. Fans van zowel Feyenoord als Nottingham Forest zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom de mogelijke transfer van Santiago Giménez naar de Premier League.