×
Home Nieuws Livescore

Southampton struikelt over pols Bijlow bij medische keuring

Southampton struikelt over pols Bijlow bij medische keuring
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 12:48 uur

Bij de medische keuring van doelman Justin Bijlow bij Southampton is er een opmerkelijk obstakel aan het licht gekomen. De Engelse club viel namelijk over de pols van de talentvolle keeper, die in het verleden al eens voor problemen heeft gezorgd. Het Algemeen Dagblad meldt dat deze blessure uit het verleden de reden is geweest waarom de transfer uiteindelijk niet doorging.

Justin Bijlow, die bekend staat om zijn indrukwekkende optredens bij Feyenoord, leek op weg naar een overstap naar de Premier League. Echter, tijdens de medische keuring kwam de blessure aan zijn pols aan het licht, wat Southampton deed besluiten om de transfer af te blazen. De doelman heeft in het verleden al vaker last gehad van zijn pols, wat nu dus roet in het eten gooide voor zijn mogelijke transfer naar Engeland.

De teleurstelling bij Bijlow en zijn entourage is groot, aangezien een stap naar de Premier League een droom was die in duigen is gevallen. Voor Southampton betekent dit dat zij op zoek moeten naar een alternatieve versterking voor hun doelgebied, terwijl Bijlow zich nu zal richten op zijn herstel en het vervolg van zijn carrière bij Feyenoord.