×
Home Nieuws Livescore

Van der Gijp en Derksen: Ajax moet Bergwijn lozen

Van der Gijp en Derksen: Ajax moet Bergwijn lozen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 11:48 uur

In een opvallende wending in de voetbalwereld hebben René van der Gijp en Johan Derksen hun mening gegeven over de situatie rondom Steven Bergwijn bij Ajax. De voetbalanalisten zijn van mening dat Ajax nog deze transferperiode afscheid moet nemen van de aanvaller. Derksen noemt het zelfs 'bezopen' dat Bergwijn zoveel verdient in Amsterdam.

Volgens Derksen en Van der Gijp zou het voor Ajax financieel aantrekkelijk zijn om Bergwijn van de hand te doen, aangezien de aanvaller nog een behoorlijke transfersom zou kunnen opleveren. De heren zijn van mening dat het beter is om nu te cashen en de selectie te versterken met spelers die beter passen binnen het salarisplafond van de club.

De discussie rondom Bergwijn en Ajax belooft nog flink wat stof te doen opwaaien in de voetbalwereld. Het is afwachten of de club daadwerkelijk gehoor zal geven aan het advies van Van der Gijp en Derksen en of er daadwerkelijk een transfer van Bergwijn zal plaatsvinden voor het einde van deze transferperiode. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze opmerkelijke situatie.