×
Home Nieuws Livescore

Dumfries en Inter naderen akkoord over nieuw contract

Dumfries en Inter naderen akkoord over nieuw contract
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 10:32 uur

Nieuws uit de voetbalwereld: Denzel Dumfries en Internazionale lijken steeds meer naar elkaar toe te groeien wat betreft een nieuw contract. De onderhandelingen tussen de speler en de club bevinden zich in de laatste fase, waarbij vooral de afkoopclausule een belangrijk punt van discussie is.

Dumfries, die afgelopen zomer de overstap maakte van PSV naar Internazionale, heeft indruk gemaakt in de Serie A met zijn sterke optredens. De Italiaanse club is dan ook vastbesloten om de rechtsback langer aan zich te binden en lijkt nu dichtbij een overeenkomst te zijn.

De afkoopclausule speelt een cruciale rol in de onderhandelingen, aangezien dit een bepalende factor kan zijn voor eventuele interesse van andere clubs in Dumfries. Zowel de speler als Internazionale willen ervoor zorgen dat de clausule op een realistisch niveau wordt vastgesteld, zodat alle partijen tevreden zijn met de uiteindelijke overeenkomst.

Hoewel er nog geen definitief akkoord is bereikt, lijkt het erop dat Denzel Dumfries en Internazionale op de goede weg zijn om tot een overeenkomst te komen over een nieuw contract. De fans van de club zullen ongetwijfeld hopen dat de talentvolle verdediger nog lang in het blauw-zwarte shirt te bewonderen zal zijn op de velden van Italiƫ.