×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr. prijst keuze Santiago Giménez voor Feyenoord

Hans Kraay jr. prijst keuze Santiago Giménez voor Feyenoord
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 10:08 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Hans Kraay jr. heeft zijn lof uitgesproken over de keuze van Santiago Giménez om zijn verblijf bij Feyenoord te verlengen. De Mexicaanse spits stond in de belangstelling van Nottingham Forest, die concrete interesse toonden in zijn diensten. Ondanks een lucratieve miljoenenaanbieding van de Engelse club, heeft Giménez ervoor gekozen om trouw te blijven aan de Rotterdamse club.

Kraay jr., bekend om zijn scherpe analyses, benadrukte dat het een verstandige beslissing is van Giménez om bij Feyenoord te blijven. De voormalige speler van Nottingham Forest heeft vertrouwen in de kwaliteiten van de jonge spits en gelooft dat hij zich verder kan ontwikkelen onder de vleugels van de Eredivisieclub.

De interesse van Nottingham Forest toont aan dat Giménez op de radar staat van buitenlandse clubs, maar de speler zelf heeft aangegeven dat hij zich op dit moment op zijn plek voelt bij Feyenoord. De clubleiding van Feyenoord is verheugd met de keuze van de talentvolle aanvaller en ziet in hem een belangrijke speler voor de toekomst van de club.

Met zijn beslissing om niet in te gaan op de aanbieding van Nottingham Forest, laat Santiago Giménez zien dat hij gelooft in het project dat Feyenoord voor ogen heeft. De supporters van de club zullen ongetwijfeld blij zijn met het nieuws dat hun veelbelovende spits voorlopig nog in De Kuip te bewonderen zal zijn.