×
Home Nieuws Livescore

Johan Bakayoko wacht op droomdeal, PSV hoopt op verlenging

Johan Bakayoko wacht op droomdeal, PSV hoopt op verlenging
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 09:48 uur

Johan Bakayoko, de talentvolle aanvaller, staat momenteel in de belangstelling van zowel Al-Hilal als Nottingham Forest. Beide clubs hebben hem een aanbieding gedaan, maar de speler is vastbesloten om te wachten op een optie die zowel financieel als sportief aan zijn verwachtingen voldoet. Bakayoko, die momenteel speelt voor PSV, heeft de clubs laten weten dat hij geen overhaaste beslissingen zal nemen en geduldig zal wachten op de juiste kans.

Terwijl Bakayoko zijn opties afweegt, hoopt PSV zijn contract te verlengen en de Belgische aanvaller aan boord te houden. De club ziet Bakayoko als een waardevolle speler en wil graag de samenwerking met hem voortzetten. De onderhandelingen over een contractverlenging zijn nog gaande, maar PSV is optimistisch dat ze tot een overeenkomst kunnen komen die zowel de club als de speler tevreden zal stellen.

Voor Bakayoko is het een spannende periode waarin hij belangrijke beslissingen moet nemen over zijn toekomst. Met interesse van zowel binnenlandse als buitenlandse clubs, staat de aanvaller voor een uitdagende keuze. PSV hoopt echter dat Bakayoko ervoor kiest om bij de club te blijven en zijn potentieel verder te ontwikkelen in de Eredivisie.