×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord rondt transfer Facundo González af met doorverkoopclausule

Feyenoord rondt transfer Facundo González af met doorverkoopclausule
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 09:08 uur

Feyenoord staat op het punt om de transfer van Facundo González af te ronden. De Rotterdamse club heeft woensdag aangekondigd dat de verdediger op huurbasis zal worden overgenomen van Juventus. De deal omvat een mogelijk verplichte optie tot koop, waardoor González permanent bij Feyenoord kan blijven spelen.

Naast de huurovereenkomst heeft Juventus bedongen dat zij een aanzienlijk doorverkooppercentage zullen ontvangen als Feyenoord besluit om de optie tot koop te activeren. Dit betekent dat de Italiaanse club financieel zal profiteren van een eventuele toekomstige transfer van González.

De komst van de talentvolle verdediger is een belangrijke stap voor Feyenoord om de defensie te versterken. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal González naar verwachting een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Arne Slot. De supporters van Feyenoord kijken reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van de transfer en hopen dat González snel zijn debuut zal maken in het rood-witte shirt van de club.