×
Home Nieuws Livescore

Ronald de Boer verbaasd over Ajax's interesse Weghorst

Ronald de Boer verbaasd over Ajax's interesse Weghorst
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 08:56 uur

Voormalig voetballer Ronald de Boer heeft zijn bedenkingen geuit over de mogelijke transfer van Wout Weghorst naar Ajax. De oud-Ajacied vraagt zich af wat het plan van de Amsterdammers is, gezien de aanwezigheid van Brian Brobbey en Chuba Akpom als reeds gevestigde spitsen in de selectie. Ondanks zijn twijfels over de noodzaak van Weghorst, benadrukt De Boer dat hij geen twijfel heeft over de kwaliteiten van de Oranje-international.

De discussie rondom de potentiële komst van Weghorst naar de Johan Cruijff ArenA blijft de gemoederen bezighouden. Met Brobbey en Akpom als veelbelovende aanvallers in de gelederen, roept de mogelijke toevoeging van de ervaren Weghorst vragen op over de speelminuten en ontwikkelingskansen van de huidige spitsen. De Boer benadrukt echter dat Weghorst ontegenzeggelijk een toegevoegde waarde zou zijn voor elk team, inclusief Ajax.

Terwijl de transfergeruchten rondom Weghorst aanhouden, blijft De Boer openstaan voor de mogelijkheid dat Ajax een strategie heeft die buiten zijn huidige begrip valt. Als voormalig profvoetballer begrijpt hij dat clubs soms onverwachte keuzes maken om hun selectie te versterken. Desondanks blijft de vraag hangen: zal de komst van Weghorst daadwerkelijk bijdragen aan het succes van Ajax, of is het een risico dat de club niet kan veroorloven?