×
Home Nieuws Livescore

Al-Hilal kaapt Coman voor neus Barcelona in deal met Bayern

Al-Hilal kaapt Coman voor neus Barcelona in deal met Bayern
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 08:48 uur

Bayern München en Al-Hilal hebben een akkoord bereikt over de transfer van Kingsley Coman, zo heeft Sky Sport gemeld. De Franse aanvaller leek in eerste instantie op weg te zijn naar FC Barcelona, maar de Spaanse club lijkt nu naast de komst van Coman te grijpen. De transfer van Coman naar Al-Hilal betekent een nieuwe wending in de voortdurende transfergeruchten rondom de talentvolle speler.

Coman, die al enige tijd in verband werd gebracht met een vertrek bij Bayern München, zal naar verwachting een lucratieve deal sluiten met Al-Hilal. De Saoedische club heeft met de overeenkomst een grote slag geslagen op de transfermarkt en versterkt daarmee hun aanvalslinie aanzienlijk. Voor FC Barcelona betekent het mislopen van Coman een tegenvaller in hun zoektocht naar versterking voor het komende seizoen.

De transfer van Kingsley Coman naar Al-Hilal markeert een nieuw hoofdstuk in de carrière van de 25-jarige aanvaller. Na succesvolle jaren bij Bayern München zal hij nu zijn geluk beproeven in de Saoedische competitie. De fans van Al-Hilal kunnen zich verheugen op de komst van een speler met veel ervaring en kwaliteit, terwijl de supporters van FC Barcelona teleurgesteld zullen zijn dat hun club deze kans heeft laten schieten.