×
Home Nieuws Livescore

Ajax en Burnley akkoord over transfer Wout Weghorst

Ajax en Burnley akkoord over transfer Wout Weghorst
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 08:32 uur

Ajax en Burnley hebben groen licht gegeven voor de transfer van Wout Weghorst. De Nederlandse spits staat op het punt om de overstap te maken naar de Engelse club, nadat beide partijen tot een akkoord zijn gekomen. De deal is bijna rond, maar voordat Weghorst definitief zijn handtekening kan zetten, moet hij nog wel de medische keuring doorstaan. Dit meldt De Telegraaf, die aangeeft dat de Oranje-international op het punt staat om zijn carrière voort te zetten in de Premier League.

Weghorst, die momenteel actief is bij VfL Wolfsburg in Duitsland, lijkt dus op weg naar een nieuw avontuur in Engeland. De 28-jarige aanvaller heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en fysieke spel, waardoor hij de aandacht heeft getrokken van meerdere clubs. Ajax en Burnley zijn er echter in geslaagd om tot een overeenkomst te komen, waardoor Weghorst binnenkort zijn opwachting kan maken in de Premier League.

De transfer van Weghorst zou een mooie stap zijn voor zowel de speler zelf als voor Ajax en Burnley. Voor Weghorst betekent het een kans om zich te bewijzen op het hoogste niveau in Engeland, terwijl Ajax en Burnley versterking krijgen voor hun aanvalslinie. De supporters van beide clubs zullen ongetwijfeld uitkijken naar de komst van de Oranje-international en hopen dat hij snel zijn stempel kan drukken in de Premier League.