×
Home Nieuws Livescore

Oliver Boscagli blijft vastberaden op weg naar Brighton.

Oliver Boscagli blijft vastberaden op weg naar Brighton.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 07:32 uur

De Franse verdediger Oliver Boscagli blijft vastberaden in zijn wens om de overstap te maken naar Brighton & Hove Albion, zo meldt De Telegraaf. Ondanks een lucratief voorstel van PSV, heeft Boscagli besloten niet op het aanbod van de Nederlandse club in te gaan. De 24-jarige speler ziet een avontuur in de Engelse Premier League als een grote kans voor zijn carrière.

Boscagli, die sinds 2019 voor PSV speelt, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de Eredivisie. Zijn solide verdedigende kwaliteiten en opbouwend spel hebben de aandacht getrokken van meerdere clubs, maar zijn hart lijkt te liggen bij een transfer naar Engeland. Brighton & Hove Albion, dat uitkomt op het hoogste niveau van het Engelse voetbal, wordt gezien als een ideale bestemming voor de talentvolle verdediger.

De onderhandelingen tussen PSV en Brighton & Hove Albion zullen naar verwachting in de komende weken worden geïntensiveerd, aangezien beide clubs streven naar een overeenkomst die gunstig is voor alle partijen. PSV zal moeten accepteren dat Boscagli zijn zinnen heeft gezet op een vertrek, terwijl Brighton & Hove Albion bereid lijkt te zijn om de Fransman een kans te geven om zich te bewijzen in de Premier League. De transferperiode belooft spannend te worden voor Boscagli en zijn toekomstige club.