×
Home Nieuws Livescore

Werder Bremen, Galatasaray en Leeds jagen op Ajax-banneling Wijndal

Werder Bremen, Galatasaray en Leeds jagen op Ajax-banneling Wijndal
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 07:16 uur

Ajax-banneling Owen Wijndal staat hoog op het verlanglijstje van diverse Europese clubs. Volgens berichtgeving van het Algemeen Dagblad hebben Werder Bremen, Galatasaray en Leeds United interesse getoond in de talentvolle linksback. De 21-jarige verdediger, die momenteel buiten de plannen van Ajax valt, lijkt dus op weg naar een nieuwe uitdaging.

Eerder werd al bekend dat Real Valladolid en Stade Brest geïnteresseerd zijn in een huurdeal voor Wijndal. De clubs lijken echter concurrentie te krijgen van de Duitse, Turkse en Engelse clubs die nu ook op de radar van de jonge Nederlander zijn verschenen. Het belooft een spannende strijd te worden om de handtekening van de veelbelovende linksback.

Wijndal, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en aanvallende impulsen, zou een waardevolle toevoeging zijn voor elk van de genoemde clubs. Met zijn ervaring in de Eredivisie en bij Jong Oranje heeft hij al laten zien over veel potentie te beschikken. Het is nu aan de geïnteresseerde clubs om te bepalen wie er uiteindelijk met de handtekening van Wijndal vandoor gaat.