×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst op weg naar Ajax voor medische keuring

Wout Weghorst op weg naar Ajax voor medische keuring
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 00:48 uur

De transfergeruchten rondom Wout Weghorst nemen serieuze vormen aan, met meerdere gerenommeerde media die melden dat de spits op het punt staat om de overstap te maken naar Ajax. Naar verluidt wordt de 32-jarige aanvaller zelfs al op korte termijn in Amsterdam verwacht voor de medische keuring, zo bericht Voetbal International. Weghorst, die momenteel actief is bij VfL Wolfsburg in Duitsland, lijkt dus op weg naar een terugkeer naar de Eredivisie.

De mogelijke komst van Weghorst naar Ajax zorgt voor opwinding onder de fans van de Amsterdamse club. Met zijn ervaring en doelpunten kan de spits een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van trainer Erik ten Hag. Weghorst heeft in het verleden zijn kwaliteiten al bewezen bij clubs als AZ en Wolfsburg, en lijkt nu klaar voor een nieuwe uitdaging in de Nederlandse competitie.

Ajax lijkt serieus werk te maken van de komst van Weghorst, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en fysieke spel. De club uit Amsterdam hoopt met de ervaren spits de concurrentie aan te kunnen gaan in zowel de Eredivisie als in Europa. De supporters van Ajax kijken reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van de transfer en hopen dat Weghorst snel zijn handtekening zal zetten onder een contract bij de club.