×
Home Nieuws Livescore

Joey Veerman blijft bij PSV ondanks transfergeruchten

Joey Veerman blijft bij PSV ondanks transfergeruchten
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 00:16 uur

Het lijkt erop dat Joey Veerman voorlopig niet zal vertrekken bij PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De 25-jarige spelmaker stond deze zomer wel open voor een transfer, maar de landskampioen hield vast aan een hoge vraagprijs. PSV was alleen bereid om Veerman te laten gaan voor een absolute hoofdprijs, wat potentiële geïnteresseerde clubs heeft afgeschrikt.

Veerman, die bekend staat om zijn creativiteit en passing op het veld, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt in de Eredivisie. Zijn spel trok de aandacht van meerdere clubs in binnen- en buitenland, maar PSV was vastbesloten om de talentvolle middenvelder te behouden voor het komende seizoen.

Hoewel er interesse was van andere clubs, lijkt Veerman nu te blijven waar hij is. De speler zelf heeft aangegeven zich te focussen op het nieuwe seizoen bij PSV en is vastberaden om zijn kwaliteiten verder te ontwikkelen in het shirt van de landskampioen. Fans van de club zullen ongetwijfeld opgelucht zijn dat Veerman voorlopig nog te bewonderen zal zijn in het Philips Stadion.