×
Home Nieuws Livescore

Espanyol biedt op Naci Ünüvar, Ajax in transfergeweld

Espanyol biedt op Naci Ünüvar, Ajax in transfergeweld
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2024 00:08 uur

Het is een drukke avond voor Ajax, want het transfergeweld is losgebarsten in Amsterdam. De club heeft een interessant voorstel ontvangen van Espanyol voor het jonge talent Naci Ünüvar. Dit nieuws werd gemeld door De Telegraaf, waardoor de geruchtenmolen op volle toeren draait in de voetbalwereld.

Naci Ünüvar, een veelbelovende speler van Ajax, staat in de belangstelling van de Spaanse club Espanyol. De Amsterdammers zullen nu moeten beslissen of ze ingaan op het voorstel voor de jonge middenvelder. Ünüvar heeft al laten zien over veel potentie te beschikken en wordt gezien als een van de grote talenten binnen de jeugdopleiding van Ajax.

De onderhandelingen tussen Ajax en Espanyol beloven spannend te worden, aangezien beide clubs streven naar een goede deal voor henzelf. Voor Naci Ünüvar zelf kan deze interesse een grote kans betekenen om zijn carrière verder te ontwikkelen in het buitenland. Het is afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of Ünüvar daadwerkelijk de overstap zal maken naar Espanyol.