×
Home Nieuws Livescore

Ajax op rand van verhuur Wijndal aan Real Valladolid

Ajax op rand van verhuur Wijndal aan Real Valladolid
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 23:32 uur

Ajax staat op het punt om Owen Wijndal te laten gaan voordat de transferdeadline verstrijkt. De 24-jarige linksback lijkt op weg te zijn naar Real Valladolid of Stade Brest, die beiden concrete interesse hebben getoond om hem voor één seizoen te huren. Dit nieuws werd gemeld door De Telegraaf, wat aangeeft dat de onderhandelingen in een vergevorderd stadium zijn.

Wijndal, die bekend staat om zijn verdedigende kwaliteiten en aanvallende impulsen, heeft indruk gemaakt in de Eredivisie en heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs. Ajax lijkt bereid te zijn om de talentvolle linksback tijdelijk af te staan om hem meer speeltijd en ervaring op hoog niveau te bieden.

Real Valladolid en Stade Brest zijn beide clubs die op zoek zijn naar versterking op de linksbackpositie en zien in Wijndal een waardevolle aanwinst voor het komende seizoen. De Nederlandse international zou in een nieuwe competitie kunnen gedijen en zijn ontwikkeling verder kunnen stimuleren.

De transfer van Wijndal zou een win-win situatie kunnen zijn voor alle betrokken partijen. Ajax kan profiteren van de verhuur van een speler die potentie heeft om door te groeien, terwijl Wijndal de kans krijgt om zijn talent te tonen op het Europese toneel. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen zich zullen ontwikkelen en of de deal daadwerkelijk tot stand zal komen voordat de transferdeadline verstrijkt.