×
Home Nieuws Livescore

Weghorst naar Ajax zorgt voor kritiek Derksen

Weghorst naar Ajax zorgt voor kritiek Derksen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 22:32 uur

Het nieuws dat Wout Weghorst mogelijk op weg is naar Ajax heeft voor de nodige opschudding gezorgd in de voetbalwereld. Johan Derksen, bekend om zijn scherpe analyses, heeft zijn bedenkingen geuit over de mogelijke transfer van de 32-jarige spits naar de Amsterdamse club. In zijn rol als analist bij het programma 'Vandaag Inside' liet Derksen weten dat hij niet onder de indruk is van Weghorst en zelfs spreekt van middelmaat die de boventoon voert in de selectie van Ajax.

Derksen, die bekend staat om zijn uitgesproken mening, vindt het opmerkelijk dat Ajax interesse toont in Weghorst, die momenteel actief is bij VfL Wolfsburg. De voormalige Oranje-international heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt in de Bundesliga, maar Derksen twijfelt of hij het niveau van Ajax aankan. Volgens de analist is Weghorst niet de versterking waar de Amsterdammers naar op zoek zouden moeten zijn.

De discussie over de kwaliteiten van Weghorst en de mogelijke transfer naar Ajax zal ongetwijfeld nog voortduren in de komende dagen. Fans en experts zullen gespannen afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of de kritiek van Derksen terecht blijkt te zijn. Voorlopig blijft het dus nog even afwachten of de spits daadwerkelijk zijn weg zal vinden naar de Johan Cruijff ArenA.