×
Home Nieuws Livescore

Ajax rondt snel transfer Weghorst af, akkoord tot 2026

Ajax rondt snel transfer Weghorst af, akkoord tot 2026
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 21:32 uur

Ajax staat op het punt om de transfer van Wout Weghorst definitief af te ronden. De club uit Amsterdam heeft overeenstemming bereikt met de ervaren 32-jarige spits over een contract dat hem tot medio 2026 aan de club zal binden. Dit nieuws werd gemeld door De Telegraaf, een betrouwbare bron als het gaat om voetbaltransfers. De onderhandelingen met Weghorst zijn succesvol verlopen en het lijkt erop dat de deal binnenkort officieel zal worden beklonken.

Naast de overeenkomst met Weghorst, is Ajax ook bezig met het afronden van een deal met Burnley. De Engelse club lijkt akkoord te gaan met de transfer van de spits en het is slechts een kwestie van tijd voordat alle formaliteiten zijn afgerond. Weghorst, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en fysieke spel, lijkt een waardevolle aanwinst te worden voor Ajax, dat op zoek is naar versterking in de aanvalslinie.

Met de komst van Weghorst hoopt Ajax zijn aanval te versterken en meer opties te hebben in de voorhoede. De spits heeft zijn kwaliteiten al bewezen in zowel de Nederlandse Eredivisie als in de Duitse Bundesliga, waar hij indruk maakte bij VfL Wolfsburg. De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van Weghorst en kijken uit naar wat hij kan toevoegen aan het team onder leiding van trainer Erik ten Hag.

Al met al lijkt de transfer van Wout Weghorst naar Ajax in een stroomversnelling te zijn geraakt. Met een akkoord over een langdurig contract en de naderende deal met Burnley, lijkt niets een succesvolle overgang meer in de weg te staan. Ajax-fans kunnen zich verheugen op de komst van een ervaren en doelgerichte spits die hopelijk voor veel doelpunten zal zorgen in het rood-witte shirt van de club.