×
Home Nieuws Livescore

PSV praat met Bakayoko over nieuw contract na transferstreep

PSV praat met Bakayoko over nieuw contract na transferstreep
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 21:16 uur

PSV heeft de onderhandelingen met Johan Bakayoko geopend voor een nieuw contract, nadat de Belgische speler zelf besloot om een lucratieve transfer naar Saudi-Arabië af te wijzen. De club uit Eindhoven is vastbesloten om de talentvolle aanvaller aan boord te houden en werkt nu aan het verlengen van zijn verbintenis. Bakayoko, die in de belangstelling stond van Al Hilal, heeft volgens Belgische transferverslaggever Sacha Tavolieri een aanlokkelijk aanbod uit het Midden-Oosten afgeslagen, waarbij de Saudische club bereid was om tientallen miljoenen euro's neer te tellen voor zijn diensten.

De keuze van Bakayoko om niet in te gaan op de transfer naar Al Hilal heeft de gesprekken tussen de speler en PSV in een stroomversnelling gebracht. De clubleiding van PSV ziet de Belg als een cruciale speler voor de toekomst en is vastbesloten om hem te belonen met een verbeterd contract. Bakayoko, die indruk heeft gemaakt met zijn doelpunten en assists, geniet ook internationale interesse, maar lijkt voorlopig zijn toekomst in Eindhoven te willen verzekeren.

Hoewel Al Hilal bereid was om aanzienlijke bedragen neer te leggen voor Bakayoko, heeft de speler zelf aangegeven dat hij zich op dit moment focust op zijn ontwikkeling bij PSV. De gesprekken over een nieuw contract bevinden zich nog in een vroeg stadium, maar de intentie van beide partijen om samen te blijven is duidelijk. PSV hoopt met het verlengen van Bakayoko's contract een belangrijke stap te zetten in het versterken van de selectie voor het komende seizoen.