×
Home Nieuws Livescore

AC Milan versnelt transfer Vos, Ajax ontvangt minder miljoenen

AC Milan versnelt transfer Vos, Ajax ontvangt minder miljoenen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 20:48 uur

AC Milan staat op het punt om de transfermarkt op te schudden met de aanstaande overgang van Silvano Vos. Volgens gerenommeerde transferexperts Gianluca di Marzio en Fabrizio Romano zal de Italiaanse club in de komende uren het gaspedaal intrappen om de deal rond te maken. Voor Ajax betekent dit goed nieuws, aangezien de Amsterdamse club binnenkort een aanzienlijke som geld kan verwachten als onderdeel van deze transfer.

Hoewel de financiële injectie een welkome aanvulling zou zijn voor de kas van Ajax, is het bedrag dat AC Milan bereid is te betalen voor Vos aanzienlijk lager dan aanvankelijk gehoopt. De onderhandelingen tussen de clubs hebben geleid tot een overeenkomst die niet helemaal aan de verwachtingen voldoet, maar desondanks zal het nog steeds een aanzienlijke som zijn die Ajax zal ontvangen.

De transfer van Silvano Vos naar AC Milan markeert een belangrijke stap in de carrière van de jonge speler. Met de kans om zich aan te sluiten bij een gerenommeerde club als AC Milan, zal Vos ongetwijfeld streven naar succes en groei in zijn professionele loopbaan. Voor Ajax betekent het vertrek van Vos een verlies van een veelbelovend talent, maar tegelijkertijd opent het de deur voor nieuwe spelers om zich te bewijzen en door te breken in het eerste elftal.