×
Home Nieuws Livescore

Kluivert: 'Ajax is en blijft mijn club'

Kluivert: 'Ajax is en blijft mijn club'
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 19:32 uur

Justin Kluivert, de talentvolle aanvaller die op zeventienjarige leeftijd Ajax verliet, heeft laten doorschemeren dat zijn band met de club uit Amsterdam nog altijd sterk is. In een recent interview gaf Kluivert aan dat hij niet lang hoeft na te denken als hem gevraagd wordt of hij ooit nog terug zou willen keren bij Ajax. De jonge voetballer doorliep de gehele jeugdopleiding bij de club en maakte op jonge leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht, waardoor hij een speciale band heeft met de club.

Voor Kluivert is Ajax niet zomaar een club; hij beschouwt het als 'zijn club' en voelt een diepe verbondenheid met de Amsterdamse club. Zijn tijd bij Ajax heeft een onuitwisbare indruk op hem achtergelaten en hij koestert warme herinneringen aan zijn periode in de jeugdopleiding en het debuut in het eerste elftal. De liefde en loyaliteit die Kluivert voelt voor Ajax zijn dan ook nog zacht uitgedrukt.

Hoewel Kluivert momenteel zijn carrière voortzet bij een andere club, blijft de gedachte aan een mogelijke terugkeer naar Ajax in de toekomst in zijn achterhoofd spelen. De aanvaller sluit niet uit dat hij ooit weer het rood-witte shirt van Ajax zal dragen en zijn kunsten zal vertonen in de Johan Cruijff ArenA. Fans van de club zullen ongetwijfeld hopen op een terugkeer van Kluivert, wiens talent en passie voor het spel altijd goed ontvangen werden in Amsterdam.