×
Home Nieuws Livescore

Nottingham Forest meldt zich voor Ajax-talent Brian Brobbey

Nottingham Forest meldt zich voor Ajax-talent Brian Brobbey
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 18:56 uur

Nottingham Forest heeft zijn zinnen gezet op Ajax-talent Brian Brobbey, zo meldt Voetbal International. De Engelse club had aanvankelijk interesse in Eddie Nketiah en Feyenoord-spits Santiago Gimenez, maar slaagde er niet in om deze spelers binnen te halen. Nu lijkt de aandacht te zijn verschoven naar de jonge Nederlandse aanvaller.

Brobbey, die bekend staat om zijn fysieke spel en doelgerichtheid, wordt gezien als een veelbelovend talent binnen Ajax. De 19-jarige spits heeft al enkele keren zijn waarde bewezen voor de Amsterdamse club en lijkt klaar voor een stap naar het buitenland. Nottingham Forest hoopt met de komst van Brobbey hun aanval te versterken en meer doelpunten te kunnen scoren in het komende seizoen.

Echter, ondanks de interesse van Nottingham Forest is het nog onduidelijk of Brobbey openstaat voor een transfer naar de Engelse club. De jonge spits heeft nog niet gereageerd op het bod en het blijft dus 'nog te bezien' of hij daadwerkelijk de overstap zal maken. Ajax zal ongetwijfeld proberen om Brobbey te behouden, maar de lokroep van het buitenland kan voor de talentvolle aanvaller een verleidelijke optie zijn. Het is afwachten hoe deze transferontwikkeling zich verder zal ontvouwen.