×
Home Nieuws Livescore

Cancelo verruilt Manchester City voor lucratieve transfer naar Saudi-Arabië

Cancelo verruilt Manchester City voor lucratieve transfer naar Saudi-Arabië
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 18:48 uur

De Portugese verdediger João Cancelo heeft een opmerkelijke stap gezet in zijn voetbalcarrière. Volgens de bekende transferexpert Fabrizio Romano zal Cancelo zijn loopbaan voortzetten in Saudi-Arabië bij Al Hilal. De club uit Saudi-Arabië heeft maar liefst 25 miljoen euro overgemaakt aan Manchester City om de diensten van de talentvolle verdediger te verwerven.

De transfer van João Cancelo naar Al Hilal betekent niet alleen een nieuwe uitdaging op sportief vlak, maar ook financieel gezien is het een lucratieve deal voor de Portugese international. Naar verluidt zal Cancelo jaarlijks een nettobedrag van vijftien miljoen euro opstrijken bij zijn nieuwe club. Deze aanzienlijke salarisverhoging weerspiegelt de waardering en het vertrouwen dat Al Hilal heeft in de kwaliteiten van de verdediger.

Voor Manchester City betekent het vertrek van João Cancelo een verlies van een belangrijke speler in hun verdedigingslinie. De club zal nu op zoek moeten gaan naar een geschikte vervanger om het gat dat Cancelo achterlaat op te vullen. De transfer van Cancelo naar Al Hilal markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn talenten verder te ontwikkelen in een nieuwe competitie en omgeving.