×
Home Nieuws Livescore

Ajax blijft geïnteresseerd in Ramsdale ondanks hoge eisen

Ajax blijft geïnteresseerd in Ramsdale ondanks hoge eisen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 18:40 uur

Ajax blijft vastberaden in hun streven om Aaron Ramsdale aan te trekken, volgens bronnen bij Sky Sports. De Nederlandse club heeft nog steeds interesse in de doelman, maar stuit op de hoge eisen van Arsenal. De Londenaren lijken niet bereid te zijn om hun vraagprijs te verlagen, wat het voor Ajax en andere geïnteresseerde clubs moeilijk maakt om tot een overeenkomst te komen.

Naast Ajax heeft ook Southampton belangstelling getoond voor Ramsdale, maar zij worden ook afgeschrikt door de financiële eisen van Arsenal. De Engelse keeper staat hoog op het verlanglijstje van meerdere clubs, maar het lijkt erop dat zijn huidige werkgever vasthoudt aan een aanzienlijke transfersom.

De situatie rondom Ramsdale blijft dus voorlopig onveranderd, met Arsenal die vasthoudt aan hun hoge prijs en potentiële kopers die aarzelen om aan die eisen te voldoen. Het is afwachten of er nog beweging zal komen in deze transfersoap, maar voor nu lijkt het erop dat de doelman nog even in Londen zal blijven. Ajax en Southampton zullen wellicht moeten blijven onderhandelen om tot een compromis te komen en Ramsdale naar hun club te halen.