×
Home Nieuws Livescore

Chelsea jaagt op Sancho in ruildeal met United

Chelsea jaagt op Sancho in ruildeal met United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 18:32 uur

Chelsea heeft haar zinnen gezet op de talentvolle Jadon Sancho, zo meldt de bekende Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. De aanvaller, die momenteel niet meer voorkomt in de plannen van Manchester United-manager Erik ten Hag, staat open voor een vertrek bij de Engelse club. Dit heeft de interesse gewekt van Chelsea, die graag hun aanval willen versterken met de snelle en technisch begaafde Sancho.

De Londense club is naar verluidt van plan om een ruildeal voor te stellen aan Manchester United om Sancho binnen te halen. Chelsea hoopt op deze manier de aanvaller naar Stamford Bridge te halen, terwijl United mogelijk een speler in ruil daarvoor terugkrijgt. De onderhandelingen tussen de twee clubs zouden in volle gang zijn, met als doel om tot een overeenkomst te komen die voor beide partijen gunstig is.

Jadon Sancho, die eerder furore maakte bij Borussia Dortmund voordat hij naar Manchester United vertrok, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan de selectie van Chelsea. Met zijn snelheid, dribbelvaardigheden en doelgerichtheid kan hij een belangrijke rol spelen in het aanvalsspel van de ploeg. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen tussen Chelsea en Manchester United zullen verlopen en of Sancho daadwerkelijk de overstap zal maken naar de club uit Londen.