×
Home Nieuws Livescore

Southampton schakelt door na Bijlow-deal: Ramsdale en García.

Southampton schakelt door na Bijlow-deal: Ramsdale en García.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 18:24 uur

Southampton heeft na de mislukte transfer van Justin Bijlow de knop omgedraaid en is vastbesloten om snel door te schakelen op de transfermarkt. Volgens de bekende journalist Fabrizio Romano heeft de club nog altijd interesse in Aaron Ramsdale, die eerder in verband werd gebracht met een mogelijke overstap naar Ajax. De Engelse doelman staat nog steeds op het verlanglijstje van The Saints, die ondertussen al een persoonlijk akkoord hebben weten te bereiken met Joan García van Espanyol.

Met de afgeketste transfer van Bijlow achter de rug, richt Southampton zich nu volledig op het versterken van de selectie met nieuwe spelers. Ramsdale, die momenteel wordt gezien als een potentieel doelwit voor de club, zou een belangrijke toevoeging kunnen zijn aan het team van manager Ralph Hasenhüttl. De Engelse keeper geniet al geruime tijd interesse van verschillende clubs en lijkt nu ook weer in beeld te zijn bij The Saints.

Naast Ramsdale heeft Southampton dus ook al stappen gezet in de richting van het aantrekken van Joan García. De Spaanse verdediger van Espanyol heeft naar verluidt al een persoonlijk akkoord bereikt met de Engelse club, wat zou kunnen betekenen dat een transfer in de maak is. Met de mogelijke komst van García en de interesse in Ramsdale lijkt Southampton serieus werk te maken van het versterken van de selectie, in de hoop om komend seizoen beter te presteren in de Premier League.