×
Home Nieuws Livescore

De Klassieker afgelast door politiestaking: Feyenoord en Ajax teleurgesteld

De Klassieker afgelast door politiestaking: Feyenoord en Ajax teleurgesteld
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 18:16 uur

Het is een bittere pil voor zowel Feyenoord als Ajax dat de langverwachte Klassieker van aankomende zondag niet zal plaatsvinden. Beide clubs uiten hun teleurstelling over het feit dat het voetbal moet lijden onder een kwestie waar zij geen invloed op hebben. De reden voor de afgelasting is een politiestaking die wordt georganiseerd om aandacht te vragen voor een 'fatsoenlijk vroegpensioen'.

De rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax is altijd intens geweest, maar in dit geval delen ze een gevoel van onrechtvaardigheid. Beide clubs hadden zich verheugd op de strijd op het veld, maar moeten nu accepteren dat externe omstandigheden roet in het eten gooien. De supporters zullen de wedstrijd moeten missen en dat is een harde klap voor de trouwe fans van beide teams.

Hoewel de clubs begrip tonen voor het recht op staken, betreuren ze de timing van de actie. De Klassieker is een van de hoogtepunten van het voetbalseizoen en het is spijtig dat deze nu geen doorgang kan vinden. De spelers zullen zich moeten richten op andere wedstrijden en de fans zullen geduld moeten hebben tot de volgende ontmoeting tussen Feyenoord en Ajax. Het is een situatie die niemand had gewild, maar waar de clubs nu mee moeten dealen.