×
Home Nieuws Livescore

Competitiebestuur hoopt op doorgang De Klassieker ondanks politiestakingen

Competitiebestuur hoopt op doorgang De Klassieker ondanks politiestakingen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 18:08 uur

Het competitiebestuur van het betaald voetbal kijkt met hoop uit naar komende zondag, in de verwachting dat De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord gewoon doorgang kan vinden. De spanning stijgt echter nu politiestakingen dreigen roet in het eten te gooien. Het orgaan van de Eredivisie heeft zijn teleurstelling geuit over de situatie, waarbij het voetbal als slachtoffer wordt gezien van deze omstandigheden.

De mogelijke afgelasting van De Klassieker brengt niet alleen teleurstelling met zich mee, maar ook zorgen over de speelkalender. Een impasse dreigt te ontstaan als gevolg van de politiestakingen, waardoor het competitieprogramma in gevaar kan komen. Het competitiebestuur benadrukt het belang van een ongestoorde voortgang van de wedstrijden om de competitie eerlijk en spannend te houden.

Fans van zowel Ajax als Feyenoord kijken reikhalzend uit naar de ontmoeting tussen de twee rivalen, die altijd garant staat voor spektakel en emotie. De hoop is dan ook gevestigd op een oplossing die ervoor zorgt dat De Klassieker alsnog gespeeld kan worden, zodat de supporters kunnen genieten van een van de meest beladen duels in het Nederlandse voetbal. Het competitiebestuur blijft in gesprek met alle betrokken partijen om tot een passende oplossing te komen en de voetballiefhebbers niet teleur te stellen.