×
Home Nieuws Livescore

Justin Bijlow keert onverwacht terug naar Feyenoord na Southampton-transfer.

Justin Bijlow keert onverwacht terug naar Feyenoord na Southampton-transfer.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 17:32 uur

Na een emotioneel afscheid bij Feyenoord keert Justin Bijlow onverwachts terug naar De Kuip en zal hij toch niet de overstap maken naar Southampton. De doelman nam zondag met tranen in zijn ogen afscheid van de Rotterdamse club, maar een verschil in visie over de behandeling van een oude blessure heeft ervoor gezorgd dat de Oranje-international zijn besluit heeft herzien.

Bijlow deelde het nieuws van zijn terugkeer naar Feyenoord via zijn Instagram-account, waar hij aangaf dat de behandelwijze van zijn blessure een cruciale rol heeft gespeeld in zijn beslissing. De doelman, die al geruime tijd kampt met een oude blessure, voelde zich uiteindelijk meer vertrouwd bij de aanpak van de medische staf van Feyenoord.

De supporters van Feyenoord reageren verheugd op het nieuws van de terugkeer van Bijlow naar De Kuip. De talentvolle keeper wordt gezien als een belangrijke speler voor de toekomst van de club en zijn besluit om bij Feyenoord te blijven wordt dan ook met open armen ontvangen. De directie van de club is eveneens opgelucht dat Bijlow ervoor heeft gekozen om in Rotterdam te blijven en kijkt uit naar zijn verdere ontwikkeling binnen de club.