×
Home Nieuws Livescore

SC Heerenveen grijpt naast Lagerbielke, Vagic in vizier.

SC Heerenveen grijpt naast Lagerbielke, Vagic in vizier.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 16:24 uur

SC Heerenveen heeft zijn zinnen gezet op de verdedigende kwaliteiten van Pavle Vagic, zo meldt het Zweedse Fotboll Direkt. De Friese club is op zoek naar een centrale verdediger en heeft de 21-jarige Vagic hoog op het verlanglijstje staan. Eerder leek Gustaf Lagerbielke in beeld te zijn voor deze positie, maar de Zweedse verdediger heeft recentelijk besloten om voor FC Twente te tekenen.

Met de komst van Pavle Vagic hoopt SC Heerenveen een solide verdediging neer te zetten voor het komende seizoen. De jonge Zweed staat bekend om zijn fysieke kracht en tactisch inzicht, eigenschappen die goed van pas kunnen komen in de Eredivisie. De Friezen zijn dan ook vastberaden om Vagic naar het Abe Lenstra Stadion te halen en zijn gesprekken gestart met zijn huidige club.

Vagic zelf lijkt ook open te staan voor een overstap naar Nederland en de Eredivisie. De kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau spreekt de talentvolle verdediger aan. SC Heerenveen zal echter de nodige concurrentie kunnen verwachten in de strijd om Vagic, aangezien meerdere clubs interesse hebben getoond in de diensten van de jonge Zweed. Het belooft dan ook een spannende transferperiode te worden voor zowel de speler als de Friese club.