×
Home Nieuws Livescore

Vader De Ligt ontevreden over kritisch artikel zoon; contact met journalist

Vader De Ligt ontevreden over kritisch artikel zoon; contact met journalist
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 12 september 2023 12:24 uur

De vader van een bekende Nederlandse voetballer heeft onlangs gereageerd op een kritisch artikel over zijn zoon. Opvallend genoeg nam hij persoonlijk contact op met de betreffende journalist om zijn ongenoegen te uiten. De journalist in kwestie, Süleyman Öztürk, heeft dit onthuld tijdens een interview met Voetbal International.

Öztürk vertelde dat hij nog niet de kans had gehad om te reageren op het bericht van de vader, omdat hij het afgelopen weekend erg druk was geweest. De vader van de voetballer stuurde hem een bericht met de vraag of hij iets tegen zijn zoon had. Öztürk begreep de frustratie van de vader en legde uit dat hij onlangs een artikel had geschreven vanuit het perspectief van Thomas Tuchel, waarin werd uitgelegd waarom de voetballer geen basisplaats had bij Bayern München.

De journalist gaf aan dat hij in het afgelopen seizoen ook meerdere keren kritiek had geuit op de prestaties van de voetballer. Hij zag bepaalde aspecten in zijn spel die hem niet bevielen, zoals onzekerheid in de opbouw en makkelijk te verdedigen keuzes. Öztürk benadrukte echter dat hij niets persoonlijks tegen de voetballer had en erkende zijn kwaliteiten, zoals zijn vermogen om een verdediging neer te zetten en zijn leiderschap.

Hij gaf aan dat de voetballer tijdens een wedstrijd tegen Ierland weliswaar een kans kreeg, maar dat hij opnieuw niet voldeed aan de verwachtingen. Öztürk merkte op dat de voetballer in een driemansdefensie aan de rechterkant niet goed presteerde met de bal aan zijn voet. Hij voegde echter toe dat de voetballer wel een goede tweede helft speelde toen hij op zijn vertrouwde positie in een viermansdefensie stond.

Öztürk benadrukte dat hij niets tegen de voetballer had en zelfs vond dat hij een prima persoon was. Het lijkt er dus op dat de vader van de voetballer zich wellicht wat te snel aangevallen voelde door de kritiek op zijn zoon.