×
Home Nieuws Livescore

Ajax kan Christian Eriksen niet betalen voor terugkeer.

Ajax kan Christian Eriksen niet betalen voor terugkeer.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 16:16 uur

Ajax heeft de hoop op een terugkeer van Christian Eriksen naar de club definitief laten varen. Hoewel er interesse was in de middenvelder, blijkt de financiële kloof te groot te zijn voor de Amsterdammers. Eriksen, die momenteel bij Manchester United speelt, leek even in verband te worden gebracht met een mogelijke transfer terug naar zijn oude club, maar de realiteit is dat Ajax simpelweg niet in staat is om zijn salaris te betalen.

De Deense international, die een verleden heeft bij Ajax voordat hij naar Tottenham Hotspur vertrok, stond hoog op het verlanglijstje van de clubleiding. Echter, na gesprekken met Manchester United over een mogelijke overgang, is duidelijk geworden dat de financiële eisen van Eriksen buiten het bereik van Ajax liggen. De club heeft daarom besloten om de stekker uit de onderhandelingen te trekken en zich te richten op andere versterkingen voor het team.

Hoewel de fans van Ajax ongetwijfeld teleurgesteld zullen zijn over het nieuws, is het duidelijk dat de club realistisch moet blijven binnen de financiële grenzen. Eriksen, die nog steeds een gewaardeerde speler is op het hoogste niveau, zal dus voorlopig niet terugkeren naar de Johan Cruijff ArenA. Ajax zal nu moeten kijken naar alternatieve opties om het team te versterken en zich te richten op het behalen van successen in de competitie en Europees voetbal.