×
Home Nieuws Livescore

Patrik Walemark opnieuw verhuurd aan Lech Poznan

Patrik Walemark opnieuw verhuurd aan Lech Poznan
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 16:08 uur

Feyenoord heeft aangekondigd dat Patrik Walemark voor het tweede opeenvolgende jaar op huurbasis vertrekt bij de club. De aanvaller zal zijn talenten dit seizoen tonen bij Lech Poznan, zo heeft de Rotterdamse club officieel bevestigd. Walemark, die vorig seizoen ook al elders ervaring opdeed, zal nu de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen in de Poolse competitie.

De 21-jarige Zweedse speler wordt door Feyenoord gezien als een veelbelovend talent en de club is ervan overtuigd dat een verblijf bij Lech Poznan hem zal helpen om zijn vaardigheden te verbeteren. Walemark, die eerder uitkwam voor de jeugdteams van Feyenoord, zal nu de kans krijgen om zich te bewijzen op het hoogste niveau in Polen.

De huurovereenkomst met Lech Poznan markeert een nieuwe stap in de carrière van Walemark, die hoopt om met zijn prestaties bij te dragen aan het succes van zijn tijdelijke club. Feyenoord zal de ontwikkelingen van de aanvaller nauwlettend volgen en kijkt uit naar zijn terugkeer na het huurperiode bij Lech Poznan.