×
Home Nieuws Livescore

PSV en Kurzawa: akkoord of nog geen deal?

PSV en Kurzawa: akkoord of nog geen deal?
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 14:32 uur

PSV en Layvin Kurzawa nog niet dichtbij akkoord

Er zijn geruchten opgedoken dat PSV dichtbij een akkoord zou zijn met de Franse verdediger Layvin Kurzawa. Het Franse medium FootMercato bracht dit nieuws naar buiten, maar volgens clubwatcher Rik Elfrink is er nog geen sprake van een concrete deal. Elfrink, werkzaam voor het Eindhovens Dagblad, heeft laten weten dat er op dit moment nog geen concrete ontwikkelingen zijn in de onderhandelingen tussen PSV en Kurzawa.

De mogelijke komst van Kurzawa naar PSV heeft de gemoederen flink bezig gehouden onder de fans van de Eindhovense club. De 28-jarige linksback, die momenteel onder contract staat bij Paris Saint-Germain, zou een versterking kunnen zijn voor de defensie van PSV. Echter, tot op heden is er nog geen definitief akkoord bereikt tussen de club en de speler.

PSV-fans zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat er meer duidelijkheid komt over de situatie rondom Kurzawa. De transfermarkt is altijd een dynamische periode waarin geruchten snel de ronde doen, maar het is belangrijk om te wachten op officiƫle bevestigingen voordat conclusies getrokken kunnen worden. Rik Elfrink zal ongetwijfeld de ontwikkelingen blijven volgen en zijn bevindingen delen met de supporters van PSV.