×
Home Nieuws Livescore

Ryan Babel open voor Nederlandse comeback, klaar met tussenagenten

Ryan Babel open voor Nederlandse comeback, klaar met tussenagenten
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 13:32 uur

Voormalig Oranje-international Ryan Babel blijft voorlopig zonder club, maar sluit een mogelijke terugkeer naar Nederland niet uit. De ervaren aanvaller heeft zelfs de Keuken Kampioen Divisie niet van de hand gewezen als potentiële bestemming. Babel, die eerder uitkwam voor clubs als Ajax, Liverpool en Galatasaray, staat open voor nieuwe uitdagingen in eigen land.

Ondanks zijn openheid voor een Nederlandse comeback, heeft Babel aangegeven dat hij genoeg heeft van benaderingen door 'tussenagentjes'. De 34-jarige speler is vastbesloten om zijn toekomst in eigen handen te nemen en wil niet langer afhankelijk zijn van tussenpersonen die zijn carrière beïnvloeden. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt Babel een weloverwogen beslissing te nemen over zijn volgende stap in het voetbal.

De transfermarkt blijft voorlopig nog onzeker voor Ryan Babel, maar de aanvaller blijft gemotiveerd en gefocust op het vinden van een nieuwe club. Met zijn rijke voetbalverleden en internationale ervaring is Babel een interessante optie voor diverse clubs, zowel in Nederland als daarbuiten. Het is afwachten waar de toekomst Babel zal brengen, maar één ding is zeker: de aanvaller staat klaar voor een nieuwe uitdaging, waar die ook mag zijn.