×
Home Nieuws Livescore

Anton Gaaei blijft bij Ajax ondanks interesse Hoffenheim.

Anton Gaaei blijft bij Ajax ondanks interesse Hoffenheim.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 13:24 uur

Ajax-verdediger Anton Gaaei blijft voorlopig nog bij de club uit Amsterdam. Er gingen geruchten dat de verdediger zou vertrekken naar TSG Hoffenheim, maar de Duitse club heeft dinsdag de komst van de Franse verdediger Valentin Gendrey aangekondigd. Hierdoor lijkt een transfer van Gaaei naar Hoffenheim van de baan te zijn.

Gaaei, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, speelt al enige tijd voor Ajax en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in het team. Zijn aanwezigheid in de verdediging wordt door trainer Erik ten Hag zeer gewaardeerd en het lijkt erop dat de clubleiding van Ajax geen haast heeft om de talentvolle verdediger te laten gaan.

Hoewel er interesse leek te zijn vanuit Hoffenheim, lijkt Gaaei dus voorlopig nog in de Johan Cruijff ArenA te blijven. De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld opgelucht zijn dat hun verdediger voorlopig nog niet vertrekt en hopen dat hij zijn goede vorm kan blijven vasthouden in het komende seizoen. Het is nog niet duidelijk of er in de toekomst alsnog een transfer voor Gaaei zal plaatsvinden, maar voor nu kunnen de Ajax-fans opgelucht ademhalen dat hun verdediger nog steeds onderdeel uitmaakt van het team.