×
Home Nieuws Livescore

Steven Bergwijn blijkt miskoop voor Ajax

Steven Bergwijn blijkt miskoop voor Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 13:16 uur

Het lijkt erop dat de transfer van Steven Bergwijn naar Ajax niet helemaal heeft uitgepakt zoals gehoopt. Het Algemeen Dagblad heeft geconcludeerd dat de aanvaller eerder een 'blok aan het been' is geworden voor de club. Bergwijn werd destijds voor een recordbedrag naar Amsterdam gehaald, met de verwachting dat hij na twee jaar met winst verkocht zou worden. Echter, die winst lijkt nu een illusie te zijn geworden voor Alex Kroes en zijn mede-investeerders.

De veelbelovende aanvaller leek destijds een gouden greep voor Ajax te zijn, maar zijn prestaties op het veld hebben niet aan de verwachtingen voldaan. Bergwijn heeft moeite gehad om zijn stempel te drukken en heeft niet het niveau laten zien waarvoor hij destijds werd aangetrokken. Dit heeft geleid tot teleurstelling bij de clubleiding en de supporters, die gehoopt hadden op een succesvolle samenwerking met de talentvolle speler.

De situatie rond Bergwijn werpt nu de vraag op of Ajax er goed aan heeft gedaan om zoveel geld te investeren in de aanvaller. Met de huidige ontwikkelingen lijkt het erop dat de club niet de gewenste return on investment zal behalen. Het is een harde les voor de directie en de investeerders, die nu met de realiteit geconfronteerd worden dat niet elke transfer een succesverhaal is. Het is afwachten hoe de toekomst van Steven Bergwijn bij Ajax zal verlopen en of er nog mogelijkheden zijn om zijn waarde te doen stijgen.