×
Home Nieuws Livescore

Brian Brobbey op radar Nottingham Forest na mislopen Gimenez.

Brian Brobbey op radar Nottingham Forest na mislopen Gimenez.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 13:08 uur

In Engeland zijn er opvallende ontwikkelingen gaande in de transfermarkt. Na het mislopen van de transfer van Santiago Gimenez, heeft Nottingham Forest zijn oog laten vallen op een nieuwe speler. Volgens geruchten van Football Insider staat Brian Brobbey nu hoog op het verlanglijstje van de Engelse club.

De interesse van Nottingham Forest in de jonge Nederlandse spits is niet onopgemerkt gebleven. Brobbey, die momenteel onder contract staat bij Ajax, heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en fysieke spel. De Engelse club ziet in hem een potentiële versterking voor hun aanvalslinie en is naar verluidt bereid om stappen te ondernemen om hem binnen te halen.

Brobbey zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten over een mogelijke transfer naar Nottingham Forest. De 19-jarige aanvaller heeft dit seizoen laten zien dat hij over veel potentieel beschikt en heeft al enkele keren zijn waarde bewezen voor Ajax. Het is dan ook geen verrassing dat clubs uit het buitenland interesse tonen in zijn diensten.

Het is afwachten hoe deze transfergeruchten zich verder zullen ontwikkelen en of Nottingham Forest daadwerkelijk concrete stappen zal zetten om Brian Brobbey aan te trekken. Voor nu blijft het nog even speculeren over de toekomst van de talentvolle spits en zijn mogelijke avontuur in het Engelse voetbal.