×
Home Nieuws Livescore

FC Twente huurt Zweedse verdediger Lagerbielke van Celtic

FC Twente huurt Zweedse verdediger Lagerbielke van Celtic
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 10:24 uur

FC Twente heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van de Zweedse verdediger Gustaf Lagerbielke. De club heeft officieel bevestigd dat Lagerbielke op huurbasis overkomt van Celtic, zonder een koopoptie in de deal op te nemen. Met deze transfer wordt Lagerbielke de opvolger van de vertrokken Robin Pröpper bij de club uit Enschede.

De 23-jarige Lagerbielke staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en wordt gezien als een veelbelovend talent in het Europese voetbal. Na een succesvolle periode bij Celtic krijgt hij nu de kans om zich te bewijzen in de Nederlandse Eredivisie bij FC Twente. De club hoopt met zijn komst de defensie verder te versterken en meer stabiliteit achterin te creëren.

Trainer Ron Jans is verheugd met de komst van Lagerbielke en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team. Met zijn ervaring en fysieke kracht kan Lagerbielke een belangrijke rol gaan spelen in het verdedigende concept van FC Twente. De supporters van de club kijken uit naar zijn debuut en hopen dat hij snel zijn stempel zal drukken op het spel van de Tukkers.