×
Home Nieuws Livescore

Hugo Bueno mist De Klassieker door spierblessure

Hugo Bueno mist De Klassieker door spierblessure
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 09:32 uur

In het geval dat De Klassieker toch doorgaat ondanks de politiestaking, zal Feyenoord het moeten stellen zonder de diensten van Hugo Bueno. De linksback, die door de club is gehuurd van Wolverhampton Wanderers, zal het duel missen vanwege een spierblessure. Dit nieuws werd bekendgemaakt door Mikos Gouka, de clubwatcher van het Algemeen Dagblad.

De afwezigheid van Bueno zal een tegenvaller zijn voor Feyenoord, aangezien de verdediger de laatste tijd een belangrijke rol speelde in het team. Zijn snelheid en verdedigende kwaliteiten zullen gemist worden in de confrontatie met aartsrivaal Ajax. Trainer Arne Slot zal nu moeten nadenken over een alternatieve opstelling om het gemis van Bueno op te vangen.

De blessure van Bueno komt op een ongelukkig moment voor Feyenoord, dat zich juist wilde revancheren na een reeks teleurstellende resultaten. De Klassieker tegen Ajax is altijd een beladen wedstrijd en het gemis van Bueno zal de uitdaging voor Feyenoord alleen maar groter maken. Fans zullen nu in spanning afwachten of het duel daadwerkelijk doorgang zal vinden en hoe Feyenoord het gemis van Bueno zal opvangen.