×
Home Nieuws Livescore

Ajax wijst bod AC Milan op Silvano Vos af

Ajax wijst bod AC Milan op Silvano Vos af
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 09:08 uur

AC Milan heeft een poging gewaagd om Silvano Vos over te nemen van Ajax, maar het eerste bod is door de Amsterdammers resoluut afgewezen. De Italiaanse club zal naar verwachting echter niet zomaar opgeven en wordt verwacht met een verbeterd bod terug te komen. Dit nieuws werd gemeld door De Telegraaf, die de ontwikkelingen in de transfermarkt nauwlettend in de gaten houdt.

Silvano Vos, een veelbelovend talent bij Ajax, heeft de aandacht getrokken van AC Milan, een van de grootmachten in het Italiaanse voetbal. De interesse van de Rossoneri in de jonge speler is een teken van zijn potentieel en talent op het veld. Ajax, dat bekend staat om het opleiden van talentvolle spelers, zal echter niet zomaar instemmen met een transfer en zal streven naar een passende vergoeding voor Vos.

De afwijzing van het eerste bod van AC Milan toont aan dat Ajax vastbesloten is om de belangen van de club te behartigen en niet zomaar toe te geven aan externe druk. De onderhandelingen tussen de twee clubs zullen naar verwachting voortduren, met AC Milan die naar verluidt vastbesloten is om Silvano Vos aan hun selectie toe te voegen. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar verdere ontwikkelingen in deze transfersoap.