×
Home Nieuws Livescore

PSV trekt flink aan Jerdy Schouten in transferstrijd

PSV trekt flink aan Jerdy Schouten in transferstrijd
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 08:56 uur

Het lijkt erop dat de transfer van Jerdy Schouten nog steeds in volle gang is, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De middenvelder staat hoog op het verlanglijstje van PSV, die dankzij hun verbeterde financiële situatie bereid zijn om flink te investeren in de speler. De onderhandelingen tussen de clubs en de speler zelf zijn nog gaande, maar het lijkt erop dat er serieuze interesse is vanuit Eindhoven.

Jerdy Schouten, die momenteel speelt voor Bologna in de Serie A, heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa vanwege zijn sterke prestaties op het veld. PSV ziet in hem een waardevolle toevoeging aan hun team en is vastbesloten om hem naar de Eredivisie te halen. De club is bereid om diep in de buidel te tasten om de transfer te realiseren.

Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt, lijkt het erop dat PSV serieus werk maakt van de komst van Jerdy Schouten. De middenvelder zelf staat open voor een terugkeer naar Nederland en zou een overstap naar de Eredivisie als een mooie kans zien om zijn carrière verder te ontwikkelen. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen zich verder zullen ontvouwen en of PSV daadwerkelijk in staat zal zijn om Schouten naar Eindhoven te halen.