×
Home Nieuws Livescore

Carlos Forbs kiest Sports CMG als zaakwaarnemer, meldt Romano.

Carlos Forbs kiest Sports CMG als zaakwaarnemer, meldt Romano.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 27 augustus 2024 08:48 uur

Ajax-aanvaller Carlos Forbs heeft besloten om van zaakwaarnemer te wisselen, zo heeft de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano gemeld. Vanaf nu zal Sports CMG de belangen van de talentvolle voetballer behartigen. Deze overstap komt op een cruciaal moment, aangezien Forbs momenteel in de schijnwerpers staat van diverse topclubs in Europa.

Met zijn indrukwekkende prestaties heeft Forbs de aandacht weten te trekken van meerdere vooraanstaande clubs, die zijn ontwikkeling nauwlettend volgen. De keuze om over te stappen naar een nieuwe zaakwaarnemer kan dan ook gezien worden als een strategische zet om zijn carrière verder vorm te geven en zijn kansen op een mogelijke transfer te vergroten.

Sports CMG staat bekend om zijn professionele aanpak en uitgebreide netwerk in de voetbalwereld, waardoor Forbs in goede handen lijkt te zijn voor zijn toekomstige stappen. De samenwerking tussen de speler en zijn nieuwe management zal ongetwijfeld tot interessante ontwikkelingen leiden, zowel op sportief als op zakelijk vlak. Voetbalfans zullen dan ook met spanning uitkijken naar wat de toekomst in petto heeft voor Carlos Forbs onder de vleugels van Sports CMG.