×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord bijna rond met Bulgaarse doelman Andreev

Feyenoord bijna rond met Bulgaarse doelman Andreev
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 23:32 uur

Feyenoord staat op het punt om de talentvolle doelman Plamen Andreev aan te trekken. De negentienjarige keeper zal naar verluidt woensdag naar Rotterdam vliegen om de laatste formaliteiten af te ronden, zo meldt het Bulgaarse medium Gong.bg. De komst van Andreev zou een welkome versterking zijn voor de Rotterdamse club, die op zoek is naar jong talent om de selectie te versterken.

Met de aanstaande medische keuring in het vooruitzicht, lijkt de transfer van Andreev naar Feyenoord steeds concreter te worden. De jonge doelman wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft de potentie om een belangrijke rol te spelen in de toekomst van de club. Met zijn komst hoopt Feyenoord niet alleen de concurrentie onder de lat te vergroten, maar ook te investeren in de ontwikkeling van een jonge en getalenteerde speler.

De transfer van Plamen Andreev naar Feyenoord markeert een belangrijke stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. De doelman zal naar verwachting snel geïntegreerd worden in de selectie van de club en zijn talenten kunnen tonen op het trainingsveld en mogelijk ook in wedstrijden. Feyenoord-fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële bevestiging van de komst van Andreev en hopen dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn voor het team.