×
Home Nieuws Livescore

Boulahrouz begrijpt Gimenez' weigering Nottingham Forest bod

Boulahrouz begrijpt Gimenez' weigering Nottingham Forest bod
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 21:32 uur

Voormalig Feyenoord-verdediger Khalid Boulahrouz heeft laten doorschemeren dat hij geen moment zou aarzelen om Santiago Gimenez te verkopen aan Nottingham Forest voor het duizelingwekkende bedrag van 33 miljoen euro, mocht hij de touwtjes in handen hebben bij de Rotterdamse club. Deze opvallende uitspraak deed Boulahrouz tijdens een recente uitzending van het voetbalprogramma Rondo. De oud-international, die bekendstaat om zijn directe en onverbloemde mening, deelde zijn visie over de mogelijke transfer van de Mexicaanse spits naar de Engelse club.

Hoewel Boulahrouz duidelijk zijn standpunt innam over de transfer van Gimenez, toonde hij ook begrip voor de huidige situatie. Hij vergeleek de situatie met die van voormalig topvoetballer Marco van Basten, die in het verleden ook te maken kreeg met spelers die niet stonden te springen om een transfer te maken. De analisten bij Rondo benadrukten het belang van respecteren van de keuze van de speler, zelfs als deze niet overeenkomt met de wensen van de club of de fans.

De discussie rondom de mogelijke transfer van Santiago Gimenez naar Nottingham Forest blijft daarmee actueel en roept vragen op over de belangen van de speler, de club en de supporters. Met Boulahrouz als een van de prominenten die zijn mening heeft gegeven, lijkt het erop dat deze transfersoap nog wel even voortduurt. Het is afwachten hoe Feyenoord en Gimenez zelf uiteindelijk zullen beslissen in deze kwestie die de gemoederen in de voetbalwereld bezighoudt.