×
Home Nieuws Livescore

Kayky maakt overstap naar Sparta Rotterdam van Manchester City

Kayky maakt overstap naar Sparta Rotterdam van Manchester City
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 20:48 uur

Sparta Rotterdam heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald voor het komende seizoen. De 21-jarige aanvaller Kayky is officieel toegetreden tot de gelederen van De Kasteelclub. De talentvolle speler wordt voor één seizoen gehuurd van de Engelse topclub Manchester City. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid belooft Kayky een waardevolle toevoeging te zijn voor het team van Sparta.

De transfer van Kayky naar Sparta Rotterdam markeert een belangrijke stap in zijn carrière. De jonge Braziliaan heeft al indruk gemaakt met zijn optredens bij Manchester City en krijgt nu de kans om zijn talent verder te ontwikkelen in de Nederlandse Eredivisie. De supporters van Sparta kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende speler, die ongetwijfeld voor spektakel zal zorgen op de velden van Het Kasteel.

Trainer Henk Fraser is verheugd met de komst van Kayky en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team. Met zijn snelheid en doelgerichtheid kan de aanvaller een belangrijke rol spelen in de aanvalslinie van Sparta. Kayky zelf kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten te tonen en zich verder te ontwikkelen onder de vleugels van de Rotterdamse club. De fans van Sparta kunnen niet wachten om hun nieuwe aanwinst in actie te zien en hopen op een succesvol seizoen met Kayky in de gelederen.