×
Home Nieuws Livescore

Van de Kerkhof broers kritisch op Noa Lang

Van de Kerkhof broers kritisch op Noa Lang
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 20:24 uur

Voormalige Nederlandse voetbaliconen Willy en René van de Kerkhof hebben hun ongenoegen geuit over het gedrag van Noa Lang tijdens de wedstrijd tegen Almere City, waarin de buitenspeler afgelopen zaterdag na een uur spelen werd gewisseld door trainer Peter Bosz. De gebroeders van de Kerkhof, bekend om hun passie voor het spel en respect voor de sport, waren niet te spreken over de reactie van Lang toen hij naar de kant werd gehaald.

Noa Lang, die de laatste tijd in de schijnwerpers staat vanwege zijn uitstekende prestaties op het veld, liet zich volgens de voormalige internationals niet van zijn beste kant zien door met veel misbaar te reageren op zijn wissel. De Van de Kerkhof broers, die zelf jarenlang op hoog niveau hebben gespeeld en bekend staan om hun professionaliteit, vinden dat dergelijk gedrag niet thuishoort in het voetbal en dat spelers te allen tijde respect moeten tonen voor de beslissingen van de trainer.

Het incident heeft voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld, waarbij velen zich afvragen of Noa Lang zijn gedrag zal aanpassen en zijn focus zal behouden op het spel. Trainer Peter Bosz heeft nog niet gereageerd op de kritiek van de Van de Kerkhof broers, maar het is duidelijk dat het voorval de gemoederen bezighoudt. Lang zal wellicht een les moeten leren in het tonen van respect en professionaliteit, zeker gezien zijn potentieel en talent op het veld.