×
Home Nieuws Livescore

NEC strikt Japanse spits Kento Shiogai voor meerjarig contract

NEC strikt Japanse spits Kento Shiogai voor meerjarig contract
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 26 augustus 2024 19:32 uur

NEC heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald voor het komende seizoen. De club uit Nijmegen gaat zich versterken met de talentvolle spits Kento Shiogai. De negentienjarige Japanner maakt de overstap van Yokohama Marinos naar NEC en zal een meerjarig contract ondertekenen. Met deze transfer hoopt NEC de aanvalslinie te versterken en meer doelpunten te kunnen maken in de competitie.

Shiogai wordt gezien als een veelbelovend talent in het Japanse voetbal en heeft al indruk gemaakt met zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden. De jonge spits krijgt nu de kans om zich verder te ontwikkelen in de Nederlandse Eredivisie en zal onder de vleugels van NEC-trainer Rogier Meijer zijn kwaliteiten kunnen laten zien.

De supporters van NEC kunnen uitkijken naar de komst van Shiogai en zullen benieuwd zijn naar hoe hij zich zal manifesteren in het geel en groen van de club. Met zijn snelheid, balbehandeling en neusje voor de goal kan de Japanse aanvaller een belangrijke rol gaan spelen in het aanvalsspel van NEC. De club hoopt met de komst van Shiogai op sportief succes en een mooie toekomst samen.